Glumicu Tatjanu Šojić pamtimo po ulozi Marije u kultnoj seriji 'Lud, zbunjen, normalan', gdje je glumila vlasnicu kafića 'San Remo' koja prolazi kroz razne dogodovštine s Fazlinovićima i ostalom klijentelom.

Tatjana Šojić
Nova TV 

Mnogi su uživali u njenim duhovitim replikama, a najviše je zapamćena po upečatljivoj crvenoj kosi. Tijekom emitiranja serije koja je zasmijavala cijeli Balkan upravo je frizura bila njen zaštitni znak.

Glumom se i danas bavi, a nedavno se pojavila u Netflixovom ostvarenju '60 minuta' koje govori o MMA borcu Octaviju Bergmanu, koji odustaje od važnog meča kako bi se sreo s kćeri za njen rođendan, no to mora napraviti za samo 60 minuta ili će izgubiti skrbništvo nad njom.

Dodatni problem mu stvara grupa kriminalaca na koje nalijeće na putu do voljene kćeri.

Tatjana u filmu glumi Danicu, zastrašujuću Srpkinju koja naređuje Octavijevu otmicu, a mnogi komentiraju da se u ulozi odlično snašla. U filmu je doživjela nevjerojatnu transformaciju i mnogi je ne bi prepoznali. Naime, od uloge Marije u 'Lud, zbunjen, normalan' potpuno je promijenila izgled i, umjesto crvene, ima sijedu kosu.

Tatjana Šojić
Youtube/Screenshot 

Inače, film je na Netflix stigao 19. siječnja i bilježi odličnu gledanost.

Tatjana Šojić
Armin Durgut/PIXSELL