Srpska glumica i bivša djevojka Igora Kojića, Teodora Bjelica, jučer se u tajnosti udala za hrvatskog nogometaša Karla Muhara. Ova vijest poprilično je iznenadila javnost budući da je lijepa glumica novog partnera dosad skrivala od očiju javnosti.

Karlo Muhar i Teodora Bjelica
Instagram 

Teodora je blistala u dugoj, bijeloj vjenčanici sa spuštenim rukavima, a tijekom večeri se presvukla u kraću toaletu. Tijekom prvog plesa uzela je mikrofon, pa je suprugu sama otpjevala pjesmu Aleksandre Kovač 'Da te volim'.

Karlo Muhar i Teodora Bjelica
Instagram 

Karlo je, inače, rođen u Zagrebu, a trenutno igra za jedan klub u Rumunjskoj. Kći srpske glumice Gordane Bjelice dvije godine mlađi nogometaš osvojio je samo par mjeseci nakon prekida s Kojićem. Njih dvoje zavjetovali su se na vječnu ljubav u prisustvu najbližih članova obitelji i prijatelja.

Inače, Teodora je nedavno priznala da vjeruje u brak i da mašta o djeci.

Gordana i Teodora Bjelica
Instagram 

'Oduvijek sam vjerovala da moja bajka mene čeka. Vjerujem u brak, vjerujem u ljubav. Maštala sam o dječjim imenima, kao što mašta svaka djevojčica', rekla je tada i dodala da bi voljela imati veliku obitelj.

Podsjetimo, srpska glumica i Severinin bivši suprug na svoj su odnos stavili točku jer nisu imali iste životne interese nakon čega su prekinuli svaki mogući kontakt.

Teodora Bjelica i Igor Kojić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Igor i Teodora prekinuli su prije nekoliko tjedana. Inicijator je bila Teodora, koja je shvatila da Severinin bivši muž nikako nije za nju. S vremenom su krenule nesuglasice te je ona shvatila da Igor ne želi ozbiljnu vezu', izjavio je tada blizak izvor za Kurir.