Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SRPSKA PJEVAČICA ZA SCENU NAKON ŠTO JE UHVAĆENA S BORNOM ĆORIĆEM: 'Teško je voditi vezu na daljinu'

Autor TOMISLAV PARLOV

Kaja Ostojić otkrila je da je sigurno teško voditi vezu na daljinu.

 Borna Ćorić i Kaya Ostojić Izvor: Kurir

Srpska pjevačica Kaya Ostojić navodno je već neko vrijeme u ljubavnoj vezi s našim tenisačem Bornom Ćorićem.

Na crvenom tepihu Štark Arene o svom partneru nije htjela previše govoriti, samo je otkrila da joj je teško održavati vezu na daljinu.

'Sigurno je teško održavati vezu na daljinu', rekla je novinarima.

 Kaja Ostojić i Borna Ćorić Izvor: Kurir

Podsjetimo, pjevačica i sportaš upoznali su se prije nekoliko mjeseci preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo među njima su počele frcati iskrice.

Prema Kurirovom izvoru, Ostojić isprva nije htjela prihvatiti Ćorićevo udvaranje jer je znatno mlađi od nje, čak 13 godina, no s vremenom je ipak popustila. Službeno su se počelo viđati prije nekoliko tjedana, ponekad u Zagrebu, a ponekad u Beogradu.

Posljednji put su bili zajedno u četvrtak navečer, kada ih je Kurirova ekipa snimila u jednom restoranu u kojem je te večeri pjevao Ljuba Aličić. Dobili smo dojavu da će Borna tog dana letjeti u srpsku prijestolnicu i da je plan prvo otići u stan u kojem živi Kaja, a potom izaći u provod.

Ipak, prije odlaska u grad odlučili su malo trenirati. Kaja je svog novog dečka odvela u fitness studio u kojem radi njezin bliski prijatelj Nikola Anđelić.

Anđelić se tog dana na Instagramu pohvalio da mu je u goste došao poznati hrvatski tenisač, trenutno 23. na ATP listi. Nakon toga je par proveo sat vremena u jednom kafiću, a potom su otišli u njen stan.

Istog dana navečer, oko 21 sat, pjevačica i tenisač došli su u restoran, a tamo su ih već čekali njeni prijatelji Nikola i Duško. Bili su smješteni u glavnoj sali restorana, za jednim od središnjih stolova. Kaya je sjedila tik do Borne i, koliko god se trudila da se to ne primijeti, bilo je očito da između njih dvoje postoji nešto više od prijateljstva.