Ivana Knoll odgovarala je na pitanja brojnih pratitelja kojih na Instagramu broji čak tri milijuna, pa otkrila da je slobodna nakon 13 godina veze.

Naime, prekinula je s dugogodišnjim dečkom, poduzetnikom Antom koji se inače bavi nekretninama, a onda otkrila i razlog prekida.

Ivana Knoll
Instagram/Screenshot 

'Nakon 13 godina u vezi, nije loše biti slobodna', rekla je Knoll i dodala:

'Ništa se nije dogodilo, hvala Bogu. Život nas je promijenio, ali on će uvijek biti moj broj jedan, moja najveća ljubav. I znate, nekad se nešto ne može ponovit. Uvijek ću ga čuvati u srcu i držati njegova leđa.' Iako već dulje vrijeme Ivana na fotografijama pozira potpuno sama, ako par godina unatrag prelistate Ivanin Instagram profil vidjet ćete da su još uvijek objavljene sve zajedničke fotografije s Antom.

Čini se da je par najčešće dijelio trenutke s putovanja, a prva njihova objavljena fotografija seže u daleku 2014. Između ostalog, zajedno su posjetili Brazil, Budimpeštu, Lisabon, Disneyland te Oktoberfest u Münchenu.

Da je Ivana oduvijek gajila strast prema nogometu dokazuje i fotografija sa Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine na kojem joj je društvo također pravio samozatajni tadašnji dečko.

Posljednja objavljena zajednička fotografija je iz 2017. godine kad su se mnogi počeli pitati zašto ga više ne pokazuje. Tada je otkrila da se njen dečko ne želi javno eksponirati, no da ju upravo on često fotografira i da mu ne smetaju njene golišave fotografije.

Par je jedno vrijeme živio u zagrebačkoj Ilici, a Ivana se nedavno pohvalila kako je u Miamiju kupila prvu vlastitu nekretninu.

'Upravo sam kupila prvi stan u SAD-u. Još uvijek nije vila, ali je moj i naporno sam radila za njega. Zahvalna sam zauvijek mom ocu koji me je odgojio da budem neovisna otkad sam bila dijete', napisala je Knoll na Instagramu.

Ivana Knoll
Instagram/Screenshot 

Podsjetimo, Ivana je pažnju javnosti privukla 2018. godine na Svjetskom prvenstvu kad su njene fotografije s tribina obišle svijet čime je zaradila titulu naše najvatrenije navijačice. Ponovno je u središte pozornosti došla i 2022. godine na prvenstvu nakon kojeg se preselila u Ameriku i karijeru navijačice i influnecerice zamijenila onom glazbenom. 

Naime, Ivana sad radi kao DJ te nastupa na brojnim gažama diljem Amerike.

Više njenih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram Ivana Knoll