Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'NEĆU IMATI...': Domenica za Scenu otkrila kako teku pripreme za krštenje Grašine i Hanine kćeri

Autor TOMISLAV PARLOV

Domenica Žuvela otkrila je da neće biti krsna kuma malenoj Albi te da će na krštenje ići bez pratnje.

 Domenica Zuvela Izvor: Robert Gašpert

Beogradska Štark Arena večeras je epicentar glazbenog spektakla - najveći regionalni glazbeni događaj Music Awards Ceremony na jednom je mjestu okupio 'creme de la creme' regionalne glazbene scene.

Crvenim tepihom prošetala je i  pjevačica Domenica Žuvela koja je ekskluzivno za Scenu otkrila više detalja o krštenju malene Albe, kćeri Petra Graše i Hane Huljić.

 Domenica je kuma Petru Graši i Hani Huljić Izvor: Jadran Babić

'Više je nego dovoljno što sam Hanina vjenčana kuma. Nisam kuma malenoj Albi', rekla nam je pa dodala kako teku pripreme za Albino krštenje.

'Nisam još u tome jer sam sad na drugoj adresi, ali se veselim jer je to jedan veliki događaj koji me čeka ponovo. I godišnjica im je, tako da se baš veselim', kazala je te naglasila da će na krštenje ići bez dečka 'rukom pod ruku'.

'Neću imati pratnju', direktna je bila Domenica.

Pjevačica nam je priznala kako je u Beogradu prvi put te da u susjednoj metropoli zaista uživa.

'Prvi put sam u Beogradu i baš uživam. Odveli su me na sva lijepa mjesta. Imam osjećaj da sam prekratko tu i odlučila sam se vratiti, čisto da maknem i Beograd sa svoje 'wish' liste', ispričala je.

Podsjetimo, Domenica je prošle godine za Story.hr otkrila da je sretna i zaljubljena. Riječ je o odvjetniku Ivanu Bačiću koji dolazi s otoka Korčule, kao i Domenica. Pjevačica je tad objasnila kako on ne pripada estradi i javnom svijetu te da ona poštuje njegov odabir. Istaknula je da svatko ima svoj životni put te da što više informacija o privatnom životu želi sačuvati za sebe.