Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UPALA U RALJE FANATIKA SEKTE, A EVO GDJE JE DANAS: Izgubila je i miljenika žena zbog bizarne priče u koju su je uvjerili

Autor TOMISLAV PARLOV

Bivša supruga Erosa Ramazzottija, Michelle Hunziker, uslikana je u šetnji Milanom.

 Michelle Hunziker bila je u sekti Izvor: Profimedia

Jedan od najuspješnijih talijanskih glazbenika, Eros Ramazzotti, već godinama svojim specifičnim glasom osvaja publiku diljem svijeta iako se nikada nije okrenuo pjevanju na engleskom jeziku.

Kroz sada već i brojne godine karijere, oduvijek se pratio i njegov ljubavni život koji je, također, prilično zanimljiv.

Ipak, najveću je pažnju oduvijek plijenio njegov brak sa švicarsko-talijanskom voditeljicom s kojom je dobio i kćer Auroru - Michelle Hunziker. Vjenčali su se 1998., razveli 2009. godine, a u to je vrijeme medijima kolalo pitanje 'zašto?' na koje je odgovor i dalje prilično bizaran.

 Michelle Hunziker i Eros Ramazzotti razveli su se 2009. godine jer je bila ona bila dio sekte Izvor: Profimedia

Naime, na kraju se ispostavilo da je razlog razvoda Michellina pripadnost sekti zbog čega joj je pjevač dao ultimatum - ili sekta, ili on. Na šok mnogih, ona se odlučila za prvu opciju, a o tome je kasnije i ona sama progovorila za medije pa otkrila da je riječ o zloglasnom kultu 'Ratnici svjetlosti'.

Povezane vijesti

'Priča zvuči nesuvislo: Isus Krist je imao sestru koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala svog brata i otišla s vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu htjeli ni čuti za nju pa je živjela u siromaštvu i bijedi. Bila je to kazna za izdaju. Ta sestra sam bila ja. Vjerovala sam da se to dogodilo u prošlom životu i da tu krivicu nosim na svojim grudima', ispričala je Michelle.

Sekta joj je u potpunosti uništila privatni život te je odvojila od obitelji i prijatelja. S majkom nije pričala četiri godine, a i njen odnos s Erosom je propao. Naime, uvjerili su se da je pjevač u prošlom životu bio taj rimski vojnik zbog kojeg je bila siromašna te da se zato mora što prije maknuti od njega.

Michelle je otkrila da je pala pod utjecaj sekte u trenucima kada je osjećala da njezin brak s Erosom propada zbog česte razdvojenosti i počela joj je padati kosa od stresa. Zbog toga je krenula potražila pomoć terapeutkinje s kojom se i sprijateljila, a ona je bila članica 'Ratnika svjetlosti' za koju ju je vrbovala.

Manekenka nije shvatila odmah da je riječ o sekti. 'Rekla mi je da se moram odvojiti od ljudi koji me ne vole i koji će mi nauditi', prisjetila se Michelle riječi svoje terapeutkinje.

Bizarno, zar ne?

Godinama kasnije, Michelle je napustila sektu, a ljubav je pronašla u talijanskom poduzetniku Tomasu Trussardijem. Vjenčali su se 2014. godine te imaju dvije kćeri, no u proljeću prošle godine su se razveli zbog, navodno, nepomirljivih razlika.

 Michelle Hunziker u šetnji Izvor: Profimedia

Nedavno su je paparazzi uslikali u šetnji Milanom, a po osmijehu koji je servirala fotografima, čini se da joj je život nakon svega ponovno normalan. Iako nije poznat njezin trenutni ljubavni status, mnogi šuškaju da se ponovno vratila bivšem suprugu Trussardiju, a navodno su čak zajedno bili i na skijanju.

Povezane vijesti