Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NJIHOV RAZVOD BIO JE PRAVI REALITY SHOW: Mia Begović spavala mu je na kućnom pragu, a na pogreb mu nije došla

Autor TOMISLAV PARLOV

Objavljena je fotografija Mije Begović i Željka Žnidarića iz 2006. godine.

 Mia Begović i Željko Žnidarić.jpg Izvor: Željko lukunić/Pixsell

Glumica Mia Begović iza sebe ima dva braka, a u njezin posljednji razvod bila je uključena skoro cijela Hrvatska. Naime, objavljena je fotografija Mije Begović i njezina bivšeg supruga, preminulog Željka Žnidarića, iz 2006. godine kad su bračnom paru još cvjetale ruže.

 Mia Begović i Željko Žnidarić u braku su bili 6 godina Izvor: Željko lukunić/Pixsell

Mia i Željko u braku su bili od 2004. do 2010. godine, a onda je nastupila prava drama. Poznatu je glumicu dočekao 'reality show' kojeg je, putem malih ekrana, pratila cijela Hrvatska.

Mia je, prema vlastitom priznanju, tri noći spavala ispred stana u Masarykovoj ulici u Zagrebu, u kojem su ostale nedostupne njezine stvari. U stan nije mogla ući jer je njezin bivši suprug Željko Žnidarić promijenio brave na vratima.

 Mia Begović i Željko Žnidarić imali su buran razvod Izvor: Željko lukunić/Pixsell

Neugodno iznenađenje dočekalo ju je nakon povratka sa snimanja reality showa 'Survivor' na Kostarici, u kojem je sudjelovala i njena kćer Maja Lena Lopatny. Bivši supružnici bili su duže vrijeme u sporu oko stana koji je tad kulminirao na dramatičan način. Svjedoci drame bili su susjedi i prijatelji, koji su se brinuli o glumici koja je spavala na kućnom pragu, protestirajući protiv situacije u kojoj se našla, nemoćna da dođe čak i do svojih osobnih stvari.

Situacija je bila jako dramatična, a čak je intervenirala i hitna pomoć. Terezi Begović, Mijinoj majci, koja je svjedočila neugodnim scenama, pozlilo je, a ni tjelesna kondicija Mije koja nije mogla ući u stan nije bila dobra.

'Taj stan nakon rastave trebali smo prodati i podijeliti dobit, a ja sam se htjela vratiti u stan u Nodilovu gdje sam prije živjela', rekla nam je tada Mia zbog koje su ispred stana dolazili i liječnici jer je glumica uganula nogu. Među prijateljima bivših supružnika se pričalo kako su razlozi drame u Masarykovoj u najvećem dijelu financijski - poslovi Željka Žnidarića navodno su stajali vrlo loše, a u njih je, kako su kazali, najveći dio svojih honorara zarađenih snimanjem sapunica ulagala i sama Mia Begović.

 Mia Begović i Sandra Njavro ispred kućnog praga Izvor: Story

Naknadno su uspjeli riješiti pitanje prava vlasništva i razmirice oko imovine. Žnidarić je umro 2018. godine nakon duge i teške bolesti.