Pjevačica Zorana Simeunović nedavno je dospjela u žižu javnosti kad se našla na meti žestokih komentara zbog anoreksije, ali i braka s 30 godina starijim suprugom, hitmejkerom Stevom Simeunovićem.

U svojoj potresnoj ispovijesti ispričala je da je bila silovana kad je imala samo 14 godina. Iako je to za nju trauma koju će nositi sa sobom dok je živa, ona se uz najmilije trudi nadjačati sve loše.

'Ja nisam jedina kojoj se to dogodilo. Nosit ću tu traumu dok sam živa. Mada, isto tako sam zahvalna Bogu što imam ljubav i što uz nju mogu pobijediti sve loše', rekla je tada pjevačica i nekadašnja kandidatkinja glazbenog natjecanja 'Zvezde Granda'.

Steva Simeunović, kompozitor i tekstopisac, također se dotaknuo Zoranine traume i naveo je da se ona dobro bori s njom i da poslije svega nije izgubila vjeru u ljude i u Boga.

'Zorana nije izgubila vjeru. Takve stvari mogu utjecati pogubno po mlade ljude. Ona je došla s Ostroga jučer, bila je tamo 7 dana. Ima tamo prave prijatelje, svećenike. Jedan od njih je bio i na promociji u Manti. Ona nije izgubila vjeru, već joj je svake godine sve jača i jača. Ona to iskazuje i kroz humanitarni rad', rekao je kompozitor.

'Ja sam tada imala nepunih 14 godina. Ti jesi dijete tada, ali sa izmijenjenim mišljenjem o životu. Ti preko noći odrastaš, nakon toga ti više nisi dijete već odrasla osoba koja potpuno drugačije gleda na stvari i doživljava', rekla je pjevačica.